Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo za Nikolu ! Sjajan je umjetnik i bolji je od 90% holivudskih kvazi glumaca.
@EdinZenica32 Nikola je dobar glumac, ali si ga ti pretjerao
Svaka cast
Nije Nikola otisao zbog boljeg izazova vac zbog srpskih nacionalista koji ga napadaju. Bravo Nikola, vjerujem da ce i tvoj imenjak Kojo za tobom, bjezite iz tog zmijskog legla.
Sve biste htele da vas j*** Djuricko.
Upravo ;)
Glumit ce nekog Ruskog genrala ili agenta ...
Šta Srbi ne mrze Amere zbog nato bombardiranja.... Očekivano sam da se uputi u majčicu Rusiju ili Kinu i sl..
Uloga istočnog evropljanina sa akcentom 100%. Rekao je frontmen Kultur Shocka, u Americi sam bijelac dok ne progovorim (sa akcentom).
na imdb jos nista nema!
Šteta što normalni Bošnjaci ne modu da dođu do izražaja od botova,na ovakvim vestima ih i nema puno...Razlika između srpskih i BiH botova je što prve plaćaju zbog opstajanja na vlasti,a druge da pljuju sve što je srpsko...KATASTROFA!
@PAOKARA Jarane, ima puno SDA botova na ovom portalu i cilj im je da potpaljuju mrznju i netrpeljivost. Tako se ova olos i odrzava na vlasti sve ove godine. Tako skrecu narodu paznju od pljacke drzave, brojnih malverzacija, nepotizma i oligarhije. Imamo 3 etno mafije i svaka od njih okrece svoje ovce protiv onih drugih i trecih, jer ne daj boze da se narod ujedini i okreni protiv njih. Vjeruj mi, doci ce i njima kraj. Lijep pozdrav.
@Edin iz Zenice svaka ti dala i velika i mala
za ove pametanjakoviće... đon travolta je krenuo sa pornićima, niskobudžetnim... ovo su bar poštene uloge
@marc_dorcel nije Travolta,on je krenuo mjuziklima,nego Stallone je poceo s pornicima
I treba, zato sto je glumcina ipo 👍👍👍
Gde si Predraze mali vraze?
Hajde fino
Momak pametno odradio. Javno ustao protiv vlasti. Dobio prijetnje, batine život mu ugrožen zbog toga. Zatražio azil dobio ga.
Uloga: random vojnik Crvene armije, Opis uloge: hod sa kalasnjikovom tamo-amo 10 sekundi pred kamerom
za pocetak dobro. niko u holivudu nije kreno od glavne uloge
@grrrrrr.2 ma znam zezam se ja