Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne kontam zasto ljudi mrze Vikinge ? jel to nesta novo se desilo sto nisam skonto ?
Igrica ima neku tematiku sve do čudovišta iz doba Egipta i Grčke, a da ne spominjem Vikinge. Film je tek bio katastrofa. Nadam se da će serija na nešto da liči.
Prva tri dijela igrice ubjedljivo najjača, četvrti black flag ajd može proći ali poslje toga ispada cijela tematika iz okvira kakva bi trebala biti.Vikinzi? Hvala ne.
@rampage89 Black Flag je bolji od 3 bio.. Manje bugan i puno zanimljivji gameplay + brodovi.. Odyseey je beton baca na Witchera kao pravi RPG, Unity mozda najbolji Parkour imao od svih dijelova. Syndicate shit..