Prva klapa filma Venuto al Mondo
0
Neprepoznatljiva Penelope Cruz stigla na set
Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
feđa krvavac nema gdje se ne zavlači. taman kad pomisliš da je nestao on ti iz guzice proviri.
Fotografima i snimateljima zabranjen je pristup setu. Ipak, fotograf portala Sarajevo-x.com snimio je nekoliko fotografija. Sad Feđa ispade hrabar i frajer sto je uradio par fotografija ehh
Bitno je da je Penelope Cruz poznata Hollywoodska glumica dosla u Sarajevo dok u Grude i Laktase i izmisljeno \"istocno sarajevo\" nema kod da dodje. Mislim ima ali to moze Baja Mali Knindza ili Thompson. Mi smo Thompsonu zabranili koncertu u Sarajevu pa se Vinko Puljic bunio zbog toga. Uglavnom bitno je da velika imena iz glume, muzike i ostalih kulturnih polja dolaze u Sarajevo i cne ga poznatom destinacijom u svijetu. Za to vrijeme Grude i Laktasi sijeku sebi vene i salju provokatore da lijece komplekse po bh portalima koji su visoko tirazni a njihovi portali su svedeni na lokalne gradske i varoske koji nemaju ni 3.000 dnevno posjeta sa refreshom. Kompleks je cudo pogotovo kada ga \"konsitutivnim\" Sarajevo stavlja. Kompleksase treba samo ignorisati kao onda kad je bilo navodno nekakvo svjetsko prvenstvo u raftingu u BL 2009 godine. Od tada se Dabicevci ne mogu oporaviti jos spominju kako mediji iz FBiH nisu prenijeli.Njima treba sloziti medijsku blokadu i mrak to je najjace oruzje.
@super bazdis na krmetinu, Isusa, alkohol i bijeli luk
Zato je došla kod nas u Bliskoistočno Sarajevo. Mi ovdje palimo američke zastave, nosamo pelengaće i aljine, koljemo ovnove u parkovima, bacamo smeće sa prozora, ke.nja.mo se po tramvajima, peremo guzze flašicama, jedemo govvnjivim prstićima, uzgajamo salmonelu, sjedimo po podu, pljujemo zapad a istovremeno vičemo heljp baznia.
Zato je došla kod nas u Bliskoistočno Sarajevo. Mi ovdje palimo američke zastave, nosamo pelengaće i aljine, koljemo ovnove u parkovima, bacamo smeće sa prozora, ke.nja.mo se po tramvajima, peremo guzze flašicama, jedemo govvnjivim prstićima, uzgajamo salmonelu, sjedimo po podu, pljujemo zapad a istovremeno vičemo heljp baznia.
Svaka čast Sarajevo-x.com koji je jedini od SVIH medija u BiH zabilježio ove slike...
Kad sam ja Penelopu vod\'o po Sarajevu Angelina nije ni znala naci Sloveniju na karti Evrope beli nije vidjela...A kad sam Penelopu vodio u krevet Srbi i Hrvati sjedili u kucama i gledali film OTPISANI.
Daj snimi negdje berbu kukuruza ili kopanje krompira a moze i berba sliva...
http://www.youtube.com/watch?v=Psdg3OAw_a8&feature=player_detailpage pogledaj ovaj video... danas su bili najaktivniji u ovoj godini iznad sa... OVE FOTKE SAM JA SNIMIO DANAS http://www.mypicx.com/09122011/CEMTRAILS_SARAJEVO/ OVO JE IZUZETNO OZBILJNO!!!!!
j.eb New York i Paris, ipak je u Sarajevu najmoćnije
penelopa je znaru i dismr ko poljska hala..........XD
ko dolazi u rs samo ratni zlocinci ..hahhahahahahhahahahah
Zar je vazna neka Kruz,nekontam ove ljude,zasto se ne zanimaju za svoj status kod dragog Boga ,da li je ubjedjen da ovog istog trena moze otici na onaj svijet i da nema koristi od ove i ovakvih informacija,Boze sacuvaj me ovih nebitnih stvari ,podari mi one stvari koje Ti volis.
A o prednostima ove nase prasume i v..u..ko.j..ebin..e, da i ne govorimo. Ovdje ce vas prije oderat kakav medvjed, nego sto ce vas naci paparazzi.
Oblizao bi je ko poklopac od argete :D
J.E.B.E.M I NJU A I VAS ...IZIGRAVATE PAPARAZE....