Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eh Ashtone, što se mene tiče, "Lude '70." ti je puno bolja serija. ;)
Charlie Sheen je nezamjenjiv...poslije njegovog odlaska nijednu epizodu nisam pogledala.
potpuno se slazem, gledao sam ja i sa Ashtonom, ma vjeruj mi ni 10% zabave kao dok je bio king Charlie!
jasta ba al ne valja bez mene
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
usrali fenomenalnu seriju.. užas.. trebali su je davno ugasiti
Kao što sam i navikao u sekciji "komentari" da nailazim na primitivne lakrdije, tako i ovaj put nisam nešto puno iznenađen. Da ne nabrajam onih tipičnih "pod jedan", kazat ću ovako: ne možeš biti toliki fan neke serije da sa promjenom glumca odlučiš da je više ne pratiš. Nemojte, jednostavno se nemojte blamirat. I dalje ne vjerujem kako niko ovdje nije upućen u konflikt Chuck-Charlie, da o tome nešto prozbori. Al' nije to ni bitno. Bitno je da blatite nešto što ne poznajete.
Zadnje dvije epizode su mi noćna mora svih finala koje sam ikada pogledao. I dalje sam zaprepašćen činjenicom da se može u tolikoj mjeri konflikt njih dvojice odrazit na gledaoce. Ne znam da li je Chuck sada zadovoljan, izgubit će sigurno veliki dio publike, a zbog čega?! Pa ako je Charlie taj koji je prešao preko svega, koji je imao rješenje pogodno za sve, zbog čega je Chuck morao da uradi sve to na ovaj način, baš da se cijelo finale odnosi na njihovu netrpeljivost. Čudi me da je vratio na scenu "Jake"-a. Nakon svih ovih godina ogorčen sam.
Krajnje riječi finala: "I know a lot of you might be disappointed that you didn't get to see Charlie Sheen in tonight's finale. For the record, he was offered a role. Our idea was to have him walk up to the front door in the last scene, ring the doorbell, then turn, look directly into the camera and go off on a maniacal rant about the dangers of drug abuse. He would then explain that these dangers only applied to average people. That he was far from average. He was a ninja warrior from Mars. He was invincible. And then we would drop a piano on him. We thought it was funny. He didn't. Instead, he wanted us to write a heart-warming scene that would set up his return to primetime TV in a new sitcom called The Harpers starring him and Jon Cryer. We thought that was funny too."
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Only fools and horses-mućke je najbolja serija svih vremena
e da oni vide bolji život na ftv znali bi šta je dobra serija a ovo ocam bezveze
Jebes ovo kod nas eno i dalje Viza za Buducnost...
Ma lako je za vizu.. Izet i Lzn ubija lagano i polako ko karcinom na FTV-u :) Mislim, sve OK dobra je serija ali stvarno dosta je vise jbt :)
Nista bez charlie sheen-a nisu ga morali bas ubiti u seriji mogli su ostaviti neku nadu eto dosao je sebi :-)
No Charlie - No Party
Charli the king
bježi,ova zadnja sezona puna pederluka..pogledat ću samo zadnje dvije zbog Charliea
Jedna od najboljih serija ikada mislim na comedy naravno, Charlie Sheen je kralj i dok je njeg bilo serija je bila izvanredna, Ashton Kutcher po meni ni blizu nema kvalitet kao Charlie za ovakav tip serije, ali u svakom slucaju malo mi je zao sto je zavrsena, sada je broj 1 Teorija velikog praska!
ne znam gospodine koliko vi imate godina ako se meni obracate sa sinko, no dobro tvoj komentar po strani, procitaj lijepo sta sam napisao i ako se ne slazes sa mojim misljenjem, jer mislis da to mene zanima ovako realno, hajdi produzi dedice
alo liksa pethiljadapestopedespet seres ko muflon.id gledaj bolji zivot na ftv
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
nesto najjace na tv-u ikad,i danas reprize gledam al nikad ne dosadi..evo i trenutno na prosieben-u gledam
dobar nick ;)
moj kralju idol charlie odvajkada
Ubili su seriju do zadnje.
Nikad mi neće biti jasno kako je ovo smeće doguralo do 12-e sezone!
Od završetka Prijatelja,Will&Grace,Scrubs,Ally McBeal,nema dobre humorističke serije u Americi. Izuzev Louie!