Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...ukratko, Movie Zone Award je u svakom slucaju 5000 eura... ali, mozda Glava dobije i TIGRA ! Znace se veceras!
kako ste protiv nasih filmova ba,uzas!gori vatra film stoljeca al kad ste glupi!
Zgembo, majstore, de ovo prevedi ne zna svak stranjski ko ti.
http://www.filmfestivalrotterdam.com/en/films/article/339329.html
MovieZone Award An award presented by a young adults jury invited by IFFR, Dutch daily de Volkskrant and the Dutch Institute for Film Education. The prize consists of _5,000.
Nominaties MovieZone Award De vijf leden van de MovieZone jury zijn het roerend met elkaar eens. Na een vermoeiende week waarin zij maar liefst 24 films zagen, komen er drie in aanmerking voor een nominatie: Save the Green Planet (Jang Jun-Hwan), Baboussia (Lydia Bobrova) en Summer in the Golden Valley (Srdjan Vuletic). De winnaar wordt donderdagavond om 20.00 uur bekendgemaakt.
Nisam gledo "Ljeto" ali slutim da je gluma jaaaako ofirna pogotovo kod naturscika i ovih mladih glumackih "nada" sa Akademije.
ma jebo bi ja jennifer, bez obzira na sve!
na gori vatra je apsolutni pobednik! tj., gubitnik. ful za film. uuua!
rita upala ti kita
mislila sam, tj,nadala se da ce Ljeto bit bolje od Vatre... al sam se prevarila. ne mogu se odlucit koji je film gori... uzas... i za to se pare daju...
slazem se
Steta. Nisu vidjeli "Ljeto u zlatnoj dolini" inace bi ona uzela sve nagrade