Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi smo maticni brojevi, brojevi racuna, poluprazni kontejneri, iscupane klupe. Nas nema i nikad nas nije ni bilo, samo ti se snilo.
Ljudi nikad nece biti slobodni dok budu trcali za stvarima koje im neko kaze da im trebaju.. kad sve sagledas.. ne trebaju ti ni najnoviji telefoni.. ni televizori preko cijelog zida, ni stan u centru od 300 kvardrata..ni novo auto.. i sto vise mislis sam za sebe.. sve si svjesniji da ti za srecu ne treba skoro nista.. 2100 kalorija i litar vode dnevno.. ostalo je sve opcionalno
Ova Gvozden me odusevi svaki put kad naidjem na nesto gdje se pojavljuje, cudno mi je da se ne prica vise o njemu. Izgleda mi kao ogroman talenat.