Druženje sa Jasmilom Žbanić
0
"Na putu" prema novom Zlatnom medvjedu
Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj vidi ove kurave Berijeve.Kurava sa dna kace!
Grbavicu vole jedino Bosnjaci. Gdje onda to moze da bude dobar film????? Ne pricajte gluposti.
Mislim to da ima toliko glupih, zajedljivih i primitivnih ljudi sam svakako znao i prije nego su se pojavile ove mogućnosti da svaki anonimus dobije priliku da izrazi svoje frustracije i nešto kritizira iz svoje nerealizirane perspektive... Ipak, mnogo mi je gore da portali tako malo rade na selektiranju poruka koje dozvoljavaju da se objave u komentarima. ...Da se razumijemo ne radi se o cenzuri niti o uskraćivanju ljudski sloboda već o jednostavno nužnom filtriranju govora mržnje te uvreda koje bi da nije anonimnosti autora mogle biti predmetom sudskih procesa. Usput, sve čestitke Jasmili za njen trud, profesionalizam, rad, a Boga mi i uspijeh. Ona bi u tom smislu svakako mogla biti primjer mnogim od nas. Ovim isfrustriranim komentatorima vlastite nadrealnost želim selam tj. mir - mir vašim uznemirenim dušama.
fuj odvratna osoba!
Vecina komentatora ovdje zasluzuju ozbiljnu medicinsku pomoc. Ili se to jednostavno zove: zavist frustriranih. Bravo, Jasmila!!! Hvala ti za to sto nas cinis bar malo manje jadnim. Hvala ti puno!
Grbavica je po meni bezze i dosadan film. Ali mi je ipak drago da je dobila medvjeda zbog vlahoslava koji su pocinili masovna silovanja. Nek ostane zabiljezeno na sta su vlahoslavi spremni.
jes posao je veliki ucinila kompleksas, fuj kako covjek moze sam sebe unistiti
majke mi ,ova jasmila ista kiklop
I sada želiš reći da Grbavica ne valja. Hmmm... pomislio bih da ga nisi ni pogledao, vrlo vjerovatno.
Sretno Jasmila i svaka ti cast, jer umjesto da sjedis i kritikujes ti nesto pametno radis i stvaras! Samo naprijed. Sretno!
...nešto mi se čini da bez ZDF-a ovaj film ne bi ni \"prismrdio\" na Berlinale...kao i onaj prošli...šta ćeš moraju Švabe vratiti uloženi novac
izrazito ljigava i antipaticna osoba a sudeci po ovom tekstu novi film ce biti sranje ko i prosli.
opet jedan agonize this film. svejedno, srecu zelim, narocito zato sto mi je frend radio rasvjetu i nadam se da se neko, more i jasmila, sjeti snimiti jedan generacijski film o sarajevskim oblocima i dernecima.:)