Komentari (147)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...koja je moć medija...lik je faca, što jest jest...međutim, da je naš domaći, ovdašnji, rekli bi mu "alo, papak, jestito brkovi, matereti"...
otkad je zavladala muslimanija na ovim prostorima,sve lici na izdrkotinu od drzave,do 1992 je bilo sve lijepo,a sad ovo sve treba pobit
hahahha pa, ja sam mu jucer vec rekla "rodjo, ne valjaju ti brkovi" :D
PRIKAŽI ODGOVORE (59)
Koliko je dao "na kafu" skakaču...:D
Pa sto skoci jado,nije on gay,to klevecu...
DOBRODOSAO U SVOJ GRAD,MUSLIMANSKI GRAD MOSTAR;) BUJRUM BRATE
šemsaaaa trazi te ezel,nije te nasao u sarajvu juce,danas stigo u mostar,.lud za tobom,zeli da te oplodi.
Ezel kraaaalj
od svih Srba najgori su Mosnje
A svi sRBI su?
a sad nase cure pjevuse...brko brkane moj omiljeni krkane
Imirzalioglu proučio Fatihu na mezaru Alije Izetbegovića Imirzalioglu sarajevskoj publici: Među vama kao da vidim svoje rođake Kenan Imirzalioglu iz serije "Ezel" doputovao u Sarajevo Mostarci oduševljeni dolaskom Imirzalioglua, skakač za njega skočio u Neretvu NE NORMALNO!!!
http://www.youtube.com/watch?v=yJcDAOWl76w
Ma meni je lik skroz bezze.... ovi brkovi šou!
Kenan je pod prijetnjom pištoljem kreirao profil na Klixu.
joj turcina i brkova........ mrak!
klix je dno dna,prate nekog ezela kao da je tito dosao hahahahaha a jos gori su ovi koji te sapunice prate.e jadovi jadni nikad vi pameti necete doc.ebo li vas ezel da vas ebo.cuuj ezel dosao hahahahaha koje ba ezel?koji je on faktor? u dubrovniku se trecu godinu zaredom snima jedna od najboljih serija game of thrones za koju vecina bosnja nema pojima jer su zasljepljeni domacim televizijama koje im serviraju jeftine sapunice.a vi o ezelu.pa sto ezel nije dosao snimat u bih?
debilizam
da ga vidim na ulici pomislio bih da je sa Pala ;)))))
hahahahaha to je tesko ocijeniti bez nekog "strucnjaka"
Semsa a pjana-Glumci moji lijepi,biste l' u me uskocili?!
Ako Avdija i Tin dojave da dolaze u MO,skakaci ce skakat s nebodera!