Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Poznata kao Tudjmanov vrtni patuljak..
Dobra Hrgica.
Ne znam kakav joj je karakter ali je dobar MILF.
Nije Aldžazira nego Aljazera, onako kako piše! hahahahahaha
Dobra koka
Mirjana, svaka čast, prava pravcata voditeljica, milina te bilo slušati. Naravno gledamo mi u Sarajevu i RTL tako da nam taj ugođaj neće faliti. Samo me strah da na tvoje mjesto ne prime Almu Voloder, i to je neka voditeljica koja bi mogla da radi bilo koji posao osim ovaj koji radi. Tako je naporna, slaba dikcija, utrkuje se sama sa sobom dok govori da me momentalno zaboli glava. Uz put nezna sva slova. Ko li njoj date diplomu, voditeljica a ne razlikuje Č i Ć. SRAMOTA!
Šteta. Hrga je bila najbolja voditeljica na Al jazeeri.
jel to katar reže financije pa se napušta brod koji tone ili?
prava ustaskinja umisljena, preporentna i odvratna do bola... znam je licno. fuj. parazit pravi... samo daj sta dzabe. bljak! ne ide u lijepu ... njenu :-D inace sarajevo je za nju selo. na stranu njene novninarske, spikerske spsobnosti... sretan joj put, sto dalje od nas :-D
Bosanski duh izašao iz boce?
A pokazala se na al jaziri, a cuj ovo al jazira nije komercijalna, mozda po reklamama al placaju dobro cim je ovoliko ostala.
ajb daleko iza n1 hrga totalno antipaticna
ko je ta hrga?...jel i ona u sda?
hajde vala... dugo si i bila
transfer stoljeća haha valjda su se dogovorili oko prodaje igrača, plate igraču , itd ili je u pitanju posudba?
Najveca greska Aljazeera-e je da su glavno sjediste televizije smjestili u Sarajevu, kolika god je plata, valja napustati Zagreb, Beograd itd za mali grad kao sto je Sarajevo, nazalost takva je stvarnost.
NEMOJDA IZAZIVAS SILANBOSANSKI INAT IDIOTEJEDAN NEDIRAJ U NAS SEHER NAJLLJEPSI GRAD NASVIJETU PARIZNIJE NI DO KOLJENA ATI PRICAS O ZAGREBUI BEOGRADU FUJ