Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Milan je sinkretistickoj sekti koja spaja veru u Boga sa magijom i koja govori je da je vracanje i bajanje Bozije delo-ovo veze nema sa Bogom i to nije nikakva skola vec najobicnija SEKTA!!!! Niko ne treba nikome da govori u sta ce da veruje a pogotovo ne da govori ljudima da se klanjaju drugim Bogovima i Bozanstvima i da svoju veru polazu u bajanje!!!!!!Nije ovo nikakv show poledjina svega je mnogo dublja -IMA KAO NEKU DEVOJKU ,a u vezi je sa maloleticama 15, 16 god,i sa jos 5 kojekakvih i sa muskarcima i ta devojka je glupa ko k....c nema pojma sa kim .
kada cu postati bogata
Gledam u proslost, gledam u sadasnjost, bacam grah, gledam u kasike, raspitujem se po komsiluku, a od skoro sam ufatio novu metodu gledam u suho meso ko Francuzi !!
Riječ je o nepatvorenom,originalnom srpsko smećaru,šteta na njega metak potrošiti-to treba kamom riješiti-
milan je super, a pogani bosnje ga ne vole jer se zove milan. idite jedite cevape, zamastite se do rukava, krezavi primitivci
milan kao i vjerske vodje, u cemu je razlika?
Milan zakon pametan coik skontao kako glupim ljudima uzet kes i sto ne bi i ja bi da sam se toga sjetio :))) al prije mene je ujagmio posao je..m li ga sretna :))) MILANE UZMI PARE I BJEZI :D
pocinje da smara sve smo ovo culi vec :(
Milan je kompletan kreten a oni koji traze uslugu od njega su jos veci idioti.
Ma najaci Milan hehehe koji king !! X D
moj idol,covjek pametan strasno i svaka mu cast kad ima nacin da zaradi velike novce,a ljudi koji su glupi ce ga normalno zvati...svaka cast Milane samo deri,dok je ovaca bice i vune.
Oni koji zovu tu budalu su jiš blesaviji.
Einstein je davno rekao: \"Svemir i ljudska glupost su neograniceni, mada za ovo prvo nisam bas siguran!\" MILAN TAROT Gledalac: Šta mi možete reći za majku? Milan : Majka vam je umrla! Gledalac: Nije, živa je! Milan : Umreće. Gledalac: Kad cu upoznati zenu? Milan : Kad budete kupovali pljeskavicu,ona ce vam reci sta da stavljate od priloga,zove se Ljiljana Petrovic Gledateljka: Kada cu se udati i za koga? Milan: A, pa vi se udajete za 7 meseci Gledateljka: Gospodine ja sam vec udata imam i dete Milan: Udacete se opet , kakve veze ima sto se sada udati Gost: Da li mi predstoji put u inostranstvo? Milan : Naravno gospođo. Ići ćete u Holandiju. Znamo vi i jakod koga - kod vašeg sina. Gost: Ali ja nemam sina. Milan : Imaćete ga za devet meseci.