Na filmskom platnu
0
Megan Fox više voli ljubiti žene
Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto mi ova kuja ide na ku*ac... :D
Ovo je stvarno provokacija. Moraću podnijeti tužbu zbog krađe identiteta. I ovaj iznad mene nisam ja. Samo ja sam Ja na ovom forumu. Ovi ostali su bijedni zavidnici koji bi željeli da su Ja.
sto se palite ko hepo
evo jos jedan ja, haha
ona je bisexualka i uzivo,
Sasvim je normalno da jedna zgodna djevojka bude privucena drugom zgodnom djevojkom
Šta sada..? Ona je sada cool cura...? Baš sam se pitao dok sam gledao Transformerse drugi dio.... kakva je zapravo njena uloga u ovom filmu.... da trckara cjeli film za glavnim likom i tokom istog filma da uradi dvije tri poze.....? Hrkljuš nema dalje.
Nju bih tuco bez kondoma i da znam da je sidasica..... ma ne bih silazio sa nje nema sanse. Joj kako bih joj ga zakrho..... majko mila
Tebi je možda svejedno ali meni nije. Danas se to desilo meni a sutra može ko zna kome.
koga boli racku
Lažni ja. Nemoj biti tako nemaštovit. Uzmi sebi drugi nick ako je ovaj već zauzet. Na ovom portalu sam samo ja Ja.
ja joj ne bih dao da me ljubi ali da mi sipu e tome se ne bih protivio..:)))
I ja više volim ljubiti ženske. Muškarci mi se baš gade. Nju bi npr. jako volio ljubiti samo da dokažem to što tvrdim.