Glumački promašaji
0
Loši glumci u dobrim filmovima
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kupusovic je nase blago:))))))) Zivim za dan kad ce taj propalitet otici iz pozorista..i kao covjek i kao umjetnik...totalni promasaj, cak ne zasluzuje ni epitet osrednje. Pogledala sam dovoljno njegovih \"dodje mi da vrisnem od dosade i vec vidjenih\" predstava da ovo izjavim. Svoje treba branit i cuvat, ali onda kad nesto vrijede! a cini mi se da skoro svaki studentic rezije ima vise za ponuditi od njega.
pa dicaprio je prejak glumac,avijaticar je predobar film i dobro ga je odglumio a catwoman je jednostavno sranje film a halle berry je sa oscarom dokazala da zna glumiti
hahaha. cuj neko brani suleta, hahahahaha
@ catwoman: Ko si ti da vrijedjas Kupusovica? Sta ti znas o njegovom umijecu, on je odlican reziser, cak bolji od pola tih holivudskih \"umjetnika\". Lahko je napraviti film kad imas milionske budzete, umjetnost se gleda na drugim stvarima ;). Prestanite blatiti svoje.
Složio bih se sa objavljenim, mada je moje skromno mišljenje da u ovim slučajevima nije do glumaca jer su se svi proslavili na drugim filmovima i pokazali da ustvari \"znaju\" glumiti... Ostaje samo to da je takav stil glume nametnuo neko drugi npr. Director?
\"Catwoman\" - najlakše je svaliti krivicu za propast filma na Halle Berry, koja je već sasvim dovoljno dokazala koliko zna glumiti u Monster\'s Ball. Film eto uopće nije propao zato što je scenario idiotski, režiser na nivou Sulejmana Kupusovića, a priča i dijalozi glupi do bola.