Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pravila su stvorili moćnici i bogataši kako bi osigurali popljačkano
komentar za autora članka: Naslov članka je promašen! Ne biti mediokritet kad ? kad snimaš film ? Čovjek je radio sa režiserima koji su htjeli nešto drugačije napraviti. I to je to. U naslovu ste strpali "kršenje pravila" kao da je čovjek mislio ne znam ti šta... Čovjek je umjetnik, i kao takav okrenuo se tom "break the rules" pristupu.. uostalom on je mislio na režisere tog filma...
Plava djevojka sa slike #7 zvijezda festivala, cestitamo!
Zivot se ponavlja i Postaje dosadan... oivaj glumi "mladog Spielberga? Probudite me....da iskocim na sledecoj stanici. Umirite decicu .. necu se razneti pred njima..
Ove godine imamo divne glumce kao goste, velika čast za Sarajevo i BiH!
Trebo mu je i kake suhovine uz rakiju uruchiti!
narezanosti kakve