Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel on što u rodu s onom iz sumraka? to bi opravdalo njezino dobivanje uloga jer glumiti nema pojma, a svuda je guraju!
King
eh jebiga....prvo colbert pa sad stewart....dođe mi da organizujem proteste :)
Tipicna marioneta americke ljevice.. drzi ljude van dogadjaja tako sto im vjecno bacas prasinu u oci nekim nebitnim stvarima kao sto je fox news.. A ovi s desne strane mlate praznu slamu o ljevici i tako u krug
Uvijek mi se svidjalo kako otkriva fox mrezu :) Dobro bi nama dosao jedan ovakav da i nama otvori malo oci. Mi smo hipnotizirani i ne vidimo sta nama nasi mediji rade.
Odavno sanjam o nekoj našoj verziji Stewarta, jebi ga stari...
nisi jedini.. xd koliko bi tek ovdje imao posla s ovim nasim ludjacima :D
mislim da nećemo to nikad dobit, bila bi cijela lista ljudi protiv kojih ne smiješ zucnut :D
E baš mi je žao što odlazi! Gledam njegov show redovno, i uvijek se dobro ismijem njegovim satiričnim i ironičnim osvrtima na današnje definitivno bolesno i ludo američko društvo, pa i osvrtima na dešavanja u svijetu, a o njegovim "opservacijama" na američku političku scenu u kojima poseban akcenat daje na besmislenost i lobotomiziranost Republikanaca i njihove izopačene politike da i ne govorim. Jedan od rijetkih istinskih satiričara i komedijaša i kritičara "američkog načina života po republikanskim principima", možda uz Stephena Colberta i Billa Mahera jedini koji u američkim medijima rade takvo nešto i uz to još uspijevaju pridobiti toliko mnogo publike i pristalica. Svaka mu/im čast na tome! :))
Last Week Tonight je jako dobra emisija, a i John Oliver je radio sa Stewartom na Daily Showu. Jest da je samo jednom sedmično, ali to je taj koncept traženja istine, tako da bih definitivno preporučio kao zamjenu ;)
hvala na preporuci, obavezno ću pogledati :)
.....e baš sam se sj.ebo zbog ovog tipa na sabahu:)))