Komentari (127)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kakva glupost.. Svi nešto pričaju o tome, pogledam na imdb, kad ono ocjena 3.2 .
ma vjeruj da nisam imo pojma o čemu se radi do jučer. A vidim svi se nešto uzyebali oko toga, to društvene mreže pune tih gluposti, nekakvih citata, nečega, nekakve poznate ličnosti svršavaju na to.. A kad sam skužio što je posrijedi, dobio sam instant proljev.
ahahaha, istu ocjenu ima kao sharknado xD
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
zakljucak filma: zene vole bogate likove cak i kad ih siluju i emocionalno zlostavljaju
ne moraju biti bogati... zene to inace vole...
Djeco puno bubate a malo se bubate
Film je U stvari čisti Bosanski film muškarac se napije i sve odradi. Od udaranja do Sex-a. Ne znam sta je novo u filmu.
Zato imaju žarnovi filmova pa bujrum šta želite. Inaće je film Veliko S.
Odmah snimit' nastavak ! Još bolje seriju.
Najveće obožavateljice ovog filma su žene u vezama i brakovima, nisam čula nijednu slobodnu da spominje isti, ali ove udate samo o tome pričaju i razočarane jer nisu vidjele Kristijanov.... očigledno im nešto fali doma, haha.
...šta ste vi kontali, da će bit poput deer hunter-a...film taman po mjeri vjernih konzumentica glorie i "šta je obitelj tuđman nosila na prijemu u čast..."...
Čiji si ti, sine naslove? :/
Jamie dornan je bombaaaaaa ! Bombaaaaa ! Bombaaaaa !
Nekontam kako ovo funkcjonise kod ovih Amera ali tamo cim naucis izgleda da pises i citas odma si pisac, pa Sidran je za nju izmislio olovku i knjizevnost, Bakir je vise podpisa stavio na papir nego ona svega sto je napisal u zivotu tri knjige napisal sve na isti kalup. Fifty Shades of Grey (2011) Fifty Shades Darker (2011) Fifty Shades Freed (2012) Ezopove basne su komplikovana literatura za ovu tetu.
Naravno da je sranje kad je rađen po fan-fictionu od Twilighta! Knjiga sranje, film sranje. Znači da je po meni ispunio sva očekivanja :)
rinaka
a sta to znaci rinaka?
O Boze ! O_o nisam znala ! Hvala the One :)
Ovo je jedan sasvim obocni film, ako ste ocekivali da sve ono sto u knjizi bude i ovdje, trebali ste onda pogledati neki pornic.
Nije samo film sranje i knjiga je : )
Pročitala sam trilogiju i ovo je lijepa ljubavna priča,naravno kada se čita sve u kompletu i kada se otkrije sve što se treba otkriti,praćeno sve uz '' detaljan '' opis fizičkog odnosa,ovo govorim za knjigu jer film nisam pogledala još.Ne razumijem suđenje da će žene pristati da budu zlostavljane da bi bile s muškarcem kojeg vole.U knjizi je stvar slobodnog izbora.Ona želi da vidi šta je potčinjavanje,kako može da bude,jednostavno je zanima,nije je primorao,šta više dao joj je izbor da ode.On je čovjek koji je odrastao uz ništa i teško djetinjstvo je učinilo od njega što je učinilo.Što se tiče filma,nisam ni očekivala da bi moglo da bude nešto vele erotskih scena,ali za ljubitelje žanra romance drama,vjerujem da ispunjava uslove.Pompa se velika napravila,ali budući da se sudilo na osnovu knjige,očekivanja su bila velika,što se moglo i predpostaviti uz ovakve glumce da neće biti sočnih scena,na čemu je knjiga bazirana.Tko voli čitati, preporučila bih mu da pročita.
Jesu djeca znatizeljna otisla da gledaju valjda ocekivali pornic.