Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mislim da je Gile jos uvijek djelomicno potcijenjen talenat u Holivudu. Prosle godine su mnogi spominjali Hugh Jackmana u Prisonersima, ali je mene licno Gyllenhaal odusevio u filmu. Mozda je mogao biti i nominovan za Oskara da nije bila onako zestoka konkurencija.
jake gyllenhaal se specijalizirao da glumi u otkačenim filmovima. super lik i sjajan glumac.
Dobar film zanimljiv. Jedva cekam. malo mi je glavni glumac grohno usuko se. A nije zbog uloge nažalost bilo bi dobro. I klix zašto su vaši linkovi nesigurni. Da moram otici drugdje pogledat trailer. Čudno imam se potrebno. Ali 70% vaših linkova zapis pokrene ali.bude razvuceno/razbacano. Znam da nije do mene.
8.2 imdb jest da tek izlazi nije ga.puno ocjenilo. otidji na imdb.com procitaj kritike. Garantujem hit. E sad Šta ti voliš kralju neznam. Hajd živi bili pa vidjeli.