Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U prvi mah mi se ucini da je nesto o EGIPTU :D
Guy Ritchie TATA
prvi dio je bio prejak :)
rici? filmovi dobri? ne znam koliko covjek moze biti plitkouman da prati ovaj cobanski sund iz holimooda. ž vam popi pamet na slamku.
a oko mene leteee,leteee svi
\"dok će Sherlockovu majku Mycroft glumiti Stephen Fry\" Što bi rek\'o Rambo, \"o majkroft, majkrooooft.\"
Guy Ritchie ima najjaci stil od svih rezisera... filmovi su mu prepoznatljivi, i svi odreda dobri. Radujem se SH dvici, znam da ce biti dobra kao kec
pa danas sam proso pored katedrale nista nije bilo.. u sta sam ja gledo
\"dok će Sherlockovu majku Mycroft glumiti Stephen Fry\" ja ovo ljudi stvarno ne kontam.mozda je do mene.fry je inace meni veoma drag glumac ali ga nisam vidio dosad u ulozi zene.ovo ce izgleda biti prvijenac. XD ps:mycroft je inace sherlock-ov brat.
mislis Jasenko ?!
Look at the all the people that care..... ( )
ma bolje bi Jasminko uslikao, al eto...