Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vi koji niste zapamtili Tita i njegovo vrijeme, niste kompetentni da dajete misnjenje o njemu. A to sto pokusavate da trucirate ljudima ovdje svojim primitivnim komentarima, jos vise govori o vasem neznanju. Da je srece da ste upamtili njegovo vrijeme ljepsi bi vam zivot bio.
Gledao sam seriju na RTS dobra je da se malo bolje shvati neko drugu vrijeme, sad je druga stvar kako ga ko doživljava. Pogledajte obavezno.
Fela Kuti druže stari...
Enko, oni kojima se obracas nece skontati sta si htio da kazes. Njihov IQ je ispod tog nivoa. U svakom slucaju slazem se sa tobom.pozzz :)
Jako sam zainteresiran da ZVANICNO postanem jedan od najvecih zlocinaca u istoriji, negdje oko 13-14 mjesta na listi, moze i nize (ili vise (?)). Zbog toga imam pitanje za Drogba sa Bi.. , Djilasa i DRUGE koji ZNAJU tko odredjuje ZVANICNE liste zlocinaca, to jest koja se ZVANICNA organizacija time bavi, da mi to ,jave. Pozdrav od buduceg ZVANICNOG svjetskog zlocinca br.NN. (Broj zavisi od GOSPODE koja me prijave na ZVANICNU listu , ZVANICNIH svjetskih zlocinaca). Hajmo cukice, hajmo stenadi ...... Dajte mi podrsku za ZVANICNOG svjetskog zlocinca . Drgoba, Djilas molim vas da INTERVENISETE kod ZVANICNE organizacije za odredjivanje ZVANICNIH svjetskih zlocinaca, da se mene postavi na ZVANICNU listu najvecih svjetskih zlocinaca. I da sve to bude jako ZVANICNO. NEZVANICNO necu ni pod koju cijenu.!!
TITO JE TITO, SJETITE SE KAKO VAM JE BILO, NIKAD BOLJE .........
A Alija, Raso, Mate, Sloba, Vojislav i Franjo nisu??? U to je doba covjek zvan Josip Broz Tito pobenavio pod stare dane kao is vi koji osjete moc autokratije, ali je barem i svima nama ostalima bilo dobro. Ovih 100 000 koji nisu htjeli da se pomire sa drugih 10 miliona su imali izbor: pod zemlju ili van zemlje!!! Sasvim ispravna retorika!
Pa i Staljin još uvijek ima na hiljade obožavatelja i vjernika u Rusiji, pa zašto bi ovi debosi na našim prostorima bili drugačiji... Pobjeda Babajića i obožavanje Tita govori da je, na žalost, IQ najniži u Bosni u odnosu na druge zemlje bivše Jugoslavije. Ali, što bi rekao Bora Đorđević: \"O kako je lepo biti glup...\"...
Šta je, ne sviđa vam se kad su vaše vrijednosti, odnosno vaše božanstvo, predmet realne kritike (ali ne i izrugivanja i vrijeđanja). Da, teško je shvatiti da je vaš bog u stvari samo čovjek, i to prilično pohlepan, sebičan i nemilosrdan čovjek... Ovo je samo moje mišljenje, nemojte se ljutiti. Jeste da je Tito zvanično jedan od najvećih zločinaca u prošlom vijeku, ali šta ovi vani znaju...
Ustanite kad spominjete TITA
realno gledajuci, bolje da nam je vladar bravar nego profesionalni lopovi (lopovi, u nasem slucaju)
Gledao sam serijal na PTC kanalu kad se prikazivao, i loshe je skroz uradjen, neobjektivno totalno. Nije ni chudo buduci da radikali drze PTC zadnjih par godina, pa je show zato ispao ko da ga je pravio Bakir Izetbegovic. Nevjerovatna fobija od antifasizma!
uopsteno, lijepo molim sve one koji pisu komentare dobre ili lose,kritikuju ili hvale da ne vrijedjaju bar mrtve i da ako vec zele da se po necemu pamte i da im komentar ima neku vrijednost neka iznose cinjenice,a ne stvari koje nemaju ni pribliznu vrijednost u brojevima ili necemu sto se dogodilo,a oni nisu bili svjedoci tih dogadjaja nego je to prica dede unuku koji sjedi u krilu,a deda ko deda zeli u unukovim ocima biti heroj i veliki ucevan covjek.Ljudi isticite se vrijednoscu,a ne glupostima i neistinama. hvala na paznji
drogba spavas li ti ili si se povampirio? 03:31 a takav \"bogat\" tekst, mislim stvarno...
Drogba, dudlaj ga.