Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kud će boljih komentara nego kad sjedneš u baštu negdje i komentarišeš sve što prođe hahaha
:)))) samo sto te nisu golokrake, pogledaj sliku:)
Toliko su nas zatrovali, da i kad procitas i vidis ovo nimali ti nije cudno i zanimljivo. Za ogromnu populaciju na ovoj planeti je moral nepoznata rijec. Samo tonemo i tonemo
treba i kod nas uvest zakon da se poslje svakog dnevnika aida delic mora skinut, makar u gajone!!!
Svaka čast Dancima i smrt primitivnim BH komunističko-islamističkim (& inim) nazadnjacima!!!
Fuj fuj fuj!!! Sram ih i stid bilo, pa zar nismo u 21. stoljecu gdje bismo trebali da budemo jednaki?! Kakva jednakost, kakvo postovanje, izgleda da mi zene i dan danas o tome samo mozemo sanjati :@
sto je fuj?samo je to izabrala i mislim da joj nije ni crnjak,to duso muskarci to stalno rade a i zene samo sto je ovo na tv_u u cemu je razlika????
Hahaha pogledajte ovu s fba :D http://bit.ly/15c8vNW
SPAM !!!!
nije spam idi na skip ad i vidjet ces :D
Dovoljno je reći: žene !
Ma dede došle do ideje kako da se nagledaju golotinje, ovo im je najnoviji fazon.
jeste ikad gledali emisije Playboy TV-a Foursome,Swing Show..kao da je ovo nešto neviđeno.
@Okice zelene: ma ne moraju biti :D
ovo je normalno za Zapad, a ja sam svakako Zapadnjak. Golotinja je nešto sasvim normalno. Same su odlučile sudjelovati u ''reallityju'' pa nek podnesu kritike.