Film/TV
0

Ko će biti nova Barbarella?

Sarajevo-x.com
Uz glasine kako scenaristi Neil Purvis i Robert Wade rade na novom remakeu filma "Barbarella", stižu i glasine ko bi mogao glumiti svemirsku vamp ljepoticu.

Legendarni producenti Dino i Martha De Laurentiis su obezbjedili autorska prava koja im omogućavaju snimanje nove "Barbarelle", izvještava magazin Variety.

Prema navodima Daily Expressa, špekulira se da producenti "Barbarelle", vide glumicu Siennu Miller kao savršen izbor za "125 miliona dolara vrijednu produkciju fantastičnog klasika iz 1968. godine, koji je Jane Fondu pretvorio u filmsku ikonu i seks simbol jedne generacije".

"Sienna je na vrhu liste i pregovori su u toku", izjavio je neimenovani izvor. "Ona ne samo da je prelijepa, već je i moderna djevojka sa 'pravim' izgledom. Kao i mlada Jane Fonda, ona ima seksipilnost i glumačko umijeće".

U igri za ulogu Barbarelle se spominje i Angelina Jolie, ali je njena cijena ta koja bi mogla odbiti producente od te zamisli. "Budimo iskreni, Sienna je mlađa i jeftinija", izjavio je neimenovani izvor za Daily Express.