Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ima jedno 10 godina kako se pitas sto arapi ne uloze 100-200 miliona,angazuju najbolje glumce i rezisere da se napravi pravi, monumentalni film o Islamu.Ako treba zovite Brad Pitta, Tom Cruisa, Tom Hanksa i sve ostale gromade filmske industrije i nek se napravi nesto ne vidjeno do sad.Vec kad imate love da pravite hotele od zlata, ozvorite malo dzep da i mi imamo sta od tog, makar malo satisfakcije.
Baš mi je drago što namjeravaju da naprave film sa ovakvom porukom, jer je stvarno potrebno da svijet vidi čistoću Islama i pravo značenje poruka iz Kur\'ana, jer danas i previše ljudi ima predrasude i loše mišljenje o Islamu zbog američke propagande.
samo se nadam da nece biti izmisljotina cifutskih, i de.bila u filmu kao sto si ti danac, nego da ce biti prikazano onako kako jeste
znaci pornjava
nije nego će ti u filmu ma mu i s eku k arat.
PA STO ONDA GALAME NA NAS KAD MI NACRTAMO MUHAMEDA? HOĆE BIT I BOMBI U FILMU? JELI AKCIJA KAO MATRIX ILI...?
Konacno da neka od arapskih zemalja uvidi da film nije samo sredstvo za razonodu. Samo da jos to cestito obave, bez primjesa ideologije i predrasuda, jer islam to nije. Uglavnom, svaka cast za ideju!