Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mislim da one dvije Bosanke iz Austrije nisu bile gladne. To je ispiranje mozga, gdje se stvori iluzija da postoji nešto bitnije od same porodice, a toga nema.
@jebachizdijaspore10 Nebitno, religija će propasti sama o sebe.
Pitam se zašto se na svjetskom nivou ne počnu kažnjavati oni koji lopovlucima, krađom i varanjem vlastitog naroda TERORIŠU isti. U BiH vrvi o primjera.
Pa mogu se kopati i kanali to je barem posten posao nije ok da trolam ali svaka prica koja u pozadini opravdava ekstemizam mi je odmah bezveze..
čuj ovih sa socijalnom pričom.. nije to jedini uzrok i nije tak jednostavno, al nedostatak individualizma je tako tipičan za naše prostore pa me ne čudi ništa
ne serte! Cigani vijekovima nemaju ni jest ni pit pa nema terorizma. Terorizma i nejma uopće, več su to osvetnićki napadi za ubojstvo stotine hiljada muslimana. I dok sade pišem negdje dušmani bombama zavijaju cijele famelije u žalost ubijajuči him dijecu. Nek snime ISTINU atoe da one bombe tamo i snaiperi proizvode "terorizam".
eskobar gospodar zla najjača serija 74 epizode ima da se ne pomjeriš od tv
@AlphaQmega ukucaj na fejsbuku eskobar:gospodar zla pink rtv i imaš linkove ma predobre jedino što valja po istinitoj priči
Gladne su i katolicke izbjeglice iz Sirije i Libana...Ipak jadni teroristi, oni su valjda vise gladni...Svi ti koji zale teroriste, rade protiv svoje porodice...
@Zzulejka interesantno,zar ih nisu mrski muslimani prije stoljeća istrijebili, koji ti je komentar
samir saric ,nisu ali zato ih sad izbacuju iz camaca oni gumeni eto kakvisu ,a ti to znas dobro !!!
Koja glupa priča i još najjače rasistička europa. I indijanci su rasisti jel tako jer ne žele bijele, žute, crne kolonizatore.
znači jedno od rješenja za sistem kako se riješiti sirotinje
jel ima neki bosnjo da hoce da pljacka samnom po inostranstvu ? da se spojimo sa pink pantherima