Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Alo pederi loki cmoki, koga vi napadate. Čovek je car.
ma ne mogu se suzdrazat,pokreno sam ovu kantu od kompjutera samo da bi izrazio veliko nezadovoljstvo...plaćam jeb... pretplatu i šta ću gledat ?ovoga krmka kako kenj,i trlja ruke; ne može nitko od njega do riječi doći,čovjek je totalno... ne znam ni ja..buuuuuuuaaaaaaa
super cak znam i broj 033461574 jeli takop molim vas odgovori te mi
hahahaha pa kako onda znas da se folira i da pravi grimase????
emela mi je pravo bezveze. puno se folira i previse pravi grimase na licu. zato i ne gledam jutarnji program
Ova Krehicka je dobra MILF-ka! Zelim je nedje vidjeti obnazenu i baciti tukija na nju. :p
jutarnji program mora imati svaka državna televizija... samo naprijed...
Najbolje bi im bilo da vrate Ognjena da vodi večernji dnevnik.Oduzeli su mu nešto u čemu mu nema zamjene i ja bih ovim putem tražila da nam ga vrate gdje mu je najbolje radno mjesto. Redovno plačam RTV pretplatu i ova molba treba biti uvažena.HVALA.
jooooooooooooooooooooooooojojojojojojjjjjjoooooooooooooooj
Ne pada mi na pamet ovog debelog gledat cim progledam ujutro ... aaaa ne ...
nadam se da nece zavrsiti na servisne informacije, kao prosli jutarnji program bht1 , sta mene briga koliko je stepeni u capljini i kojiko se beba tokom noci rodilo u tuzli!!??
Halo ba Loki Tarik je fina raja. Nemoj tako da se osipas bolan. Da je oko nas vise ljudi kao Tarik svima bi bilo vise nego dobro......