Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Džastine, plodi me.
DO NOT DO IT!!!! Cuj Justin Timberlake??? Ne dirajte prljavi ples!
1. Ne pravite remake kultnog filma 2. Pogotovo ne sa ovim glumcima Justin Bieber na listi? Jesu sigurni da nije bi na listi studentice plesa - tu bi nekako lakse upao. Nemojte nam gaditi ovako dobar film, molim vas! hajde, snimajte svoje vampire. Justin Biber, Mila Kunis, jesu ti glasaci uopste gledali film?
hm , prvo pise da se snima nastavak, a to bi onda bio treci dio, jer je drugi dio vec snimljen ( http://www.imdb.com/title/tt0338096/ ), a onda na kraju pise da se pravi remake??
zac efron bi bio dobar izbor
Ja sam S. Kaplan i plešem bolje od Patrika Svejzija