Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
molim da se nastavi niz komentiranja neodgledanog filma :)))
a kao mi smo ga objerucke prihvatili ? polako...
ALTERNATIVAC PRATIMO TE!
NABIJEM I TEBE I SRBIJU
Balkan na turskom znači med i krv (bal = med, kan = krv)
A, da je Srbija dobila status kandidata za status kandidata sa status kandidata onda bi film bio premijerno prikazan u decembru ;-)
Ja znam da bih Andju prihvatio ko brava kljuc..
a DA SE snimi ratni film i udovolji trima zaračenim stranama skoro pa nemoguće :D
LJudima na ovim prostorima je nemoguće udovoljiti, da svi budu zadovoljni, sjećam se onih žena što su osporavale film, zabranjeno bilo snimanje filma zbog njih, sada kad su ga gledale na pretpremijeri oduševljene one ovo ono bla bla bla... ma dajte film ko film
haj sta se vi bunite, kad se bolje pogleda svako navija za svoju stranu, i vama se nije svidio film;\"Spasioc/Spasitelj\" sa Denisom Kvejdom koji je spasio srpkinju koju su musl. silovali, prema tome, to je samo film, tako to posmatrajte....
Ako im se ne svidi, srbi će demostrativno napustiti skupštinu, pardon, kino-salu.
ma srbi ce da protest naprave :D znas njih, samo da seru nesto..
to joj vazno ? pa ona nije dobro proucila ove prostore o kojima je napravila film cim joj je vazno misljenje srbije. cak je i sam naziv filma usrala. krvi koliko hoces ali meda nema ni za lijeka.
Bosnjakinja i Srbin ? Ne ide.. Ja znam licno za slucajeve Bosnjak i Srpkinja da su u braku, zasto to nije snimala ? :) Angelina mi je draga glumica, al\' vidjet cemo kad izadje film..