Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Porediti Djeknu sa ovom limunadom od zbunjenog nikako.Djekna je originalna a zbunjeni je skup folova iz Mucki,Maratonaca itd. Nego uman ti je govor Joksime:)))
...imal' ko da me sokoli dok perem windowse ? :)
..upsss...izvinjavam se što rušim stereotipe "mačo" balkanca :))
Blago toj tvojoj, krecenje pa prozori, sta je sijedece pranje tepiha?:))
objesio se neki komsija u Đekni a Joksim drzi govor: " Nijesi doceko da umres prirodnom smrcu ili da te nesto spršti na Džadu, ka i sav ostali svijet"
AHTUNG AHTUNG ! PAZNJA PAZNJA ! Sad nije fer porediti ove dvije serije, ali obje su vrh. :)
Čika Joksime ....ma i ono .....evo mene mašna ...evo mene tašna ...naglavu mi šemšir ...je bilo priča za sebe ....iskreno poštovanje ..ostavili ste pečat onoga vremena ....a čika Izet je moj komšija ...i kad me god vidi kaže ja levata braćo moja mila
eve mene masnja eve mene tasnja, semsir mi na glavu...sta mi fali
I ti si bijo dobar, do suza sam se smijala tebi i ostalima...nisi zaboravljen:)) Zelim ti dug zivot i dobro zdravlje:)
A đe mu dođe taj Minken, oca mu ***? :D