Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ahahahahahahahahahahaha ! Joj bio je on na OBN-u, najdraža emisija ikad. Poslije njega me boli stomak od smijeha. I onda oni ljudi u studio skandiraju \"Jerry,Jerry,Jerry!!\" I poslije emisije kao govore odakle su došli da bi gledali ovog retarda.
Jevrejska posla.... ali ova emisija je dno dna u usa...
ODRON, DNO DNA U AMERICI
jerryu je kralj, najbolji show ikada, vrhunac gluposti i namještenih tuča, zanijemiš od smijeha koliko su retardirani! nadam se da se niko nije primio da je ono stavrno i na kraju: jerry, jerry, jerry!!!