Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Auedrieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen.....;)
Meni su veći de.bili koji kao oečkivali neko umjetničko djelo, pa sada pljuju po filmu. Ako ovaj film doživiš kao nešto za opuštanje, mnogo pucačine i podsjećanje na akcije iz 80-ih godina..Film te neće razočarati sigurno. Oni koji očekuju dubokumne poruke filma, glumu na visini, političke korketnosti..bolje da ne gledaju, štede živce i sebi, a i nama da ne čitamo ljigave i nezadovoljne komentare!!!
kako mozes reci da je sra.nje...pogledaj malo na imdb http://www.imdb.com/title/tt1320253/ budzet mu je bio 80 miliona a donio je 266 miliona...i to samo u mjesec dana prikazivanja...znaci 3 puta vise nego sto je ulozeno... malo prati filmove kako tesko ostvaruju dobiti tj bar povrat ulozenog...to mogu samo uspješni i veliki filmovi... pa trenutno ti je batman na 2 dolara za 1 uloženog!
Ovaj Stallon nikako da se pomiri s time da je njegovo vrijeme proslo i da najmanje u zadnjih 10 godina fabricira samo shit.
\"Statham je govorio i o činjenici da u drugom dijelu filma Bruce Willis i Arnold Schwarzenegger imaju mnogo veće uloge\" Pa da nisu imali tekst od duzine 2-3 recenice, ne bi se ni pojavili u filmu!
Prosli me razocarao nevjerovatno, takvi glumci a tako los film, sad jos vise drama glumaca valjda ce kakvu bolju pricu napisat :)
Biće ovo \"Gerijatrija 2\"
zafalilo him para pa snimaju zajedno.....sta sve ta para radi....cccc....
Kakav ce ovo film da bude!! Epsko djelo !