Komentari (143)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi Hrvati poštujemo Srebrenicu! Mir svim mrtvima na nebu i neponovilo se nikad!
poštovanje i naklonost prema svim stradalim u Srebrenici
@JoseDeLaMata Pa upravo , svi smo prošli četničku torturu uz cijelu JNA koju smo svi financirali
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
Sad je mirna. Pokupila lovu. Peace. Sto su ti tzv. umjetnici? A u februaru 2014. pozivala je da se sve spali. I mrskala sve redom.
HAHAHAHA DRŽAVNE PARE! NARODNE PARE! NAŠE PARE! I kao ona nešto radi ona je uspješna u životu, ona se snašla, ona je elita. Ona i njena familija. Ona se bori kao protiv vlasti, ona je na protestima, ona piše kolumne, ona je aktivista, tj aktivisitica... I ČITAV SVOJ ŽIVOT JE UHLJEB!!! UZIMA NAŠE PARE A KAO NAPADA VLAST I DRŽAVU!!!! KO je ovde lud!?
U inat djikanima, Pernaru i ostaloj proruskoj bagri, koja bi da narednih 20 godina protura pricu KO nas bre zavadi, a za 25 godina bi opet krenuli u klanje Bosnjaka. Dajte se vise osvijestite braco Bosnjaci, pravoslavna bagra vam nikad za nikad nece zeljet dobro, ni vama ni vasoj djeci.
mnogo si kratak
ista ona pederka što se bori za prava pedera.....hihihihi
Za pare i sou prece i leseve, biznis je to, pomoc nece nikome nista, kao komunisticki filmovi pedesetih, bosko buha, mirko i slavko.
halalosum svakih fening...Trotoar je haman ovih para
Ovo će biti jako težak projekat, ne znamo kako će izgledati, ali neće biti dobar ako se na kraju ne pobroje svi osuđeni sa brojem godina zatvora.
Samo dajte minuse dodikovi "socijaldemokrati", ali je istina surova i znam da boli, ovaj film će gledati cijeli svijet i treba da se zna ko je kriv i ko podržava te krivce.
cudo ne snimi film o dorucku u Ahmićima kod Viteza...
Bas ce biti zanimljivo vidjeti koja je uloga 8000 vojnika ARBiH iz Srebrenice bila u toku genocida
Pozdrav Bosno , ,ako Dodo referendum sazove i Hollywood nazove i rezisera prozove,šta onda ?
Tema je važna samo Jasmila još nije za nju dozrela i te pare će kao i mnoge druge u ovoj državi nestati bez odgovornosti.
Jaoo cvika, njake sobne :)
Jasmila, a da promijeniš te okulare? Zar ti nisu više isfurali?
Moze se dobro zaraditi na toj Srebrenici, pametna ova Jasmijija.
uh, što se jasmila proljepšala :) svakako je zaslužila ovu fondaciju naša najveća režiserka.
pa budale jedne jasmila žbanić će ući u anale bh kinematografije. a vi i dalje lupajte minuse