Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
O okusima se ne raspravlja svakom se nešto drugo svidja. ja pratim star trek od kad sam imao 4 godine, od 1989, pa mi zbog toga mozda abramsov zadnji film nije bio po zelji. on je rekao da ne poznaje puno star trek da je pratio samo TOS - Kirka i da ostalo ne poznaje pa je zbog toga i napravio priču o tome. ali kako je ova priča u zadnjem filmu bila on je praktički promjenio sve zbivanja u star treku od kad su se snima. tako da se dešavanje iz Kirka, Picarda, Siska..nikada nisu ni desila.malo arogantno da ibrišeš cijeli istoriju star treka od skoro 50 godina sa jednim filmom. po meni bi bilo puno bolje napravit priču sta se desavalo u alpha quadrantu poslije dominijskog rata, povratka voyagera kući ili nešto slično.
pored joss whedona živog izabrat bilo koga drugog je glupost, al haj.
Pa nekima je zadnji star trek baš dobar. A i Super 8 je npr. meni jako dobar film. Ne znam zašto JJ ne bi bio dobar za Star Wars. . .
O star Treku govorim. pogledaj zadnja 2 sto je napravio. unistio je cijeli serijal serija i 10 filmova koji su se snimali sve od 1966 pa nadalje. zbog toga mi nije drago da ce rezirati star wars sada, jer nije frajer toliko upoznat sa sci-fijem. uzeli su ga i jedni i drugi jer dosta sponzora dovede frajer jer je postao popularan zbog cloverfielda, lost, mission imposible II..
Ajte ljudi ne rise, ne znate kakav će film biti, nije niko ovdje Vidovita Dž. tako da stfu... Sačekajte malo, možda bude bolji od ostalih = ) Dobili su puno više para za ovaj 7 dio nego za bilo koji drugi prije, tako da je ogromna mogućnost da će film biti kvalitetniji :P
Šta će upropastit? epizode IV V VI odlične, I II III onako, kako kome. A vjerujem da i kad snime novi film da će epizode IV V VI biti odlične, I II III onako, kako kome. Dakle novi film može valjati ili ne, ali ne može utjacati na kvalitet stari filomova.
Krasna vijest. upropastit ce star wars isto kao što je upopastio star trek..majmun..
ja
pa ko jos gleda ove gluposti? :( :(
samo muzi geekove