Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prijatelju, pa procitaj fino sta pise\"...Heigl je radila i na komedijama \"27 Dresses\" i \"Knocked Up\".\" Znaci nije vijest, nego usputna informacija za one koji to ne znaju. Nije mi jasno sto vise toliko pametujete i kritikujete ovaj portal, a ubjedljivo je najcitaniji BH internet site.
ma serija je i onako na izdahu, svaki cas se ceka otkazivanje...obicna sapunica, nije to proceduralna serija, pa je vec izlapila.. ode Heigl u film, ocigledno! 27 dresses je film iz 2007.god! vazno je da ostaje Dr.McDreamy! :))
Heigl je odavno zavrsila snimanje komedija 27dresses i koncked up. I filmovi su davno izasli. Spori ste sa-x.... sporiiiii