Na ljeto premijera
9

Izašao prvi trailer za film "The Hitman's Wife's Bodyguard" koji je sniman i u Hrvatskoj

Klix.ba
Trailer za "The Hitman’s Wife’s Bodyguard", nastavak humorističnog akcijskog filma "The Hitman's Bodyguard" iz 2017. godine je objavljen, a glumci Salma Hayek i Ryan Reyonlds spašavaju Samuela L. Jacksona, koji inače nije u dobrim odnosima sa Reynoldsom.
Michaela Brycea, lika kojeg Reynolds tumači, naizgled hvale jer je bio dobar tjelohranitelj Jacksonovog ubice Dariusa Kincaida. Problem je u tome što je ovaj događaj samo noćna mora, a Bryceu je pshijatrica savjetovala da odmori od posla tjelohranitelja.

"Zvanično sam na godišnjem odmoru i, da budem iskren, ne znam zašto ovo nisam učinio ranije. Kao da je svijet čekao da napravim ovu promjenu. Po prvi put počinjem zamišljati svoj život bez bavljenja ovim poslom", razmišlja Bryce dok uživa na plaži.

Scenu ubrzo prekida Sonia Kincaid, koju tumači Salma Hayek, kako bi ga nagovorila da spasi njenog supruga Dariusa Kincaida (kojeg igra Samuel L. Jackson).

Njih troje nevoljko sarađuju kako bi još jednom zaštitili Dariusa.

U filmu također glume Antonio Banderas, Morgan Freeman, Richard E. Grant i Frank Grillo.

"The Hitman's Wife's Bodyguard" je prvobitno trebao biti objavljen u augustu prošle godine, ali je došlo do odgađanja zbog pandemije koronavirusa. Premijera bi se konačno trebala dogoditi 16. juna ove godine.