Komentari (222)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
........rođo bakir.....rođo ffahro......dalji tođak zlayo..........i davno izgubljeni bratić željko....
....dobro sandžaklija....i ti si mu rođak.....ne moraš mi zato stalno udarat dislajk,,,,,,,,,,
sta je ovo, samo muskarci komentarisu....hmmm opet ste mi svi sumnjivi hahahahha :P
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
A, što mi liči na nekoga ;-)
:)))) Hej.. :))))
Ljubim :-*
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jao blefova ..
Ako mu se prividjaju rodjaci,mislim da mu UNITIC nece mnogo pomoci :))
Ma on je dusa od covjeka :D... Kad je Sulejman Velicanstveni otisao u Srbiju nije vam bilo drago.... A kada najpoznatiji, najbolji, najpopularniji turski glumac dodje u sred Sarajeva i izjavi ovako nesto opet vam je krivo. Ko ce vama ugodit haha?
Kenane, nasa vrata su ti uvijek otvorena... Narocito kad izlazis!
gospodin veliki,samo ga kokis puno prebacuje :D
Nemojte se svadjati, ja kao Turcin mogu reci da ste svi primili po nesto od nas, jedni su primili nasu vjeru a drugi su primili nasu ćunu.
ŠMEKER PRAVI !
zao mi je sto zivim ugradu koji vise nije grad.Zao mi je sto su ovaj grad okupirale izbjeglice koje su pokupovale sve sto se moze pokupovati,cija je osnovna kultura otici u neki tzv. restoran i slusati grand pjevace.Zao mi je sto Dino Merlin presjednik nekog amus-a,a najveci plagijetor u povijesti muzike,btw,u toku rata uzivao u njemackoj i prodao pjesmu zeni ratnog zlocinca koji je ubijao sirotinju,zao mi je ato su mediji,ovaj grad izgubili osjecaj za normalno rasudjivanje,ovaj grad je mrtav,nisu ga ubili u ratu,ubili su ga ove patriote sto su se vratile iz inostranstva i izbjeglice koje su sagradile kucetine,SARAJEVA VISE NEMA
Nije sam od sebe izgubio dusu. Stanje u Sarajevu je kolateralna steta velikosrpskih ideala iz devedesetih.
bujruma za ezela uvijek ima..
medju vama vidim neku sto cu karindjati veceras xD
Isti Perhan, samo mu ćurka fali :D
više na borata liči
Sve isti komentatori koji nemaju ni srednju školu. Marš bagro nepismena, u školu.
Top komentar. :D:D:D
Mišljenja sam da nas Klix nedovoljno informira. Što je Kenan jeo i je li vršio nuždu, i da li je bila mala ili velika ? Zašto su stali na ovom članku ?
ne gledam te serije u kojima glumi ali lik je lafčina a ovi koji komentarišu da je smiješan, ovo -ono, samo mogu pretpostavljat kako oni izgledaju..