Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDA podmladak :)
Bolji ovaj strazar od Ezela..
jasta je,isto vampir
Alija je postovan u cijelom svijetu, u Turskoj se dan njegovog rodjena obiljezava mozda aktivnije nego kod nas. Vjecno ces biti ziv u nasim srcima predsjednice.
smrde suti
Sad mi je jos drazi :-)).
ja ga znam iz serije karadayi ,jako dobar glumac a i serija je pravo dobra,nije ona klasična seljačka što ženturače gledaju,nego je sa radnjom dobro razrađenom i uzbudljivom.Inače ne gledam latino ,turske i indijske serije :)
Gledala sam sve njegove serije i "Del yurek", i "Gorki zivot", i "Ezel" i "Karadayi" i stvarno ni jedna serija nije losa a to kakav je glumac... O tome je suvisno i pricati. Ni Brad Pitt mu nije ravan stvarno.
ezel je po meni najbolja serija u historiji serija, Tri puta sam je pregledao sa uzivanjem
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
RESPEKT :)
LEGENDA