Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prva serija će se snimati u Brčkom i zvaće se "Igre Referenduma".
Purivatri šestoaprilska iduće godine po skraćenom postupku 👍👏
@_hodi_ jesi li gledao stari jugoslovenski film Leptirica?
oduvijek sam prizeljkivala ekranizaciju zagorkine gricke vjestice...
Oduvijek sam imao zelju da neko napravi fantasy film u nasim planinama. O Azdahama i vilama. To bi bilo hit. Ali da se uradi striktno u odraslom fazonu, nesto kao GoT ali bez bespotrebnog nasilja.
Mogli samo snimit nesto kao igra prestola,imamo dva kraljestva federaciju i rs i dva kralja Bakira i Dodika.Naravno mi narod smo njihovi robovi kao i uvijek.
Biznis za HBO ali i mogucnost mladim talentima da se izvuku iz anonimnosti. Da dobiju priliku. Citam i da je potpisan projekat o saradnji izmedju SFF i Turske televizije. Dobra vijest za filmske radnike a i za siru javnost. Nadajmo se da ce biti sve vise kulture a sve manje ne kulture na nasim podrucjima.
ako moze bez rata ikako, ili izlazanih komedija na isti kalup. Zasto se niko ne usudi dovesti triler, akciju, avanturu ili cak sci-fi na ove prostore. uz jaci budzet i nova glumacka lica (samo da nije enis beslagic) 😁
akciju,sci fi na ove prostore?to neces nikad docekat
hoćel' biti repriza na BHT-u?
Sto je odvratna ova Amila Avdukovic
..ja bih snimio seriju od pola miliona epizoda, svako veče od 8-8:30 crna slika balkana😂😂😂😂ništa, samo šušti😂😂😂😂😂😂pa ti kontaj jaJane😂😂😂
Odlična prilika za domaću horor seriju, da se ekranizira sve učestaliji parapsihološki fenomen samozapaljenja automobila u Sarajevu.
Ovo je prilika da se lokalne priče prenesu na filmski ekran kao dokumentarni film jer toliko je vremena prošlo da se bojim da su neki životi i prošli , a da nisu uspjeli ispričati priču koja prelazi granice lokalnog. Htjeli mi to ili ne sve naše sadašnje i buduće priče neminovno se vezuju za protekli period. Pitam se šta je sa neispričanim sarajevskim pričama žena heroina koje su, pored ratnih stradanja imale suočavanje s novim pogledom na život usljed čega su marginizirane.
odlicna vijest
Sad ce Hrvatima odgovarati da pripadaju Balkanu, a inace ne pripadaju.
@pinkman + tako ti je uvijek u zivotu
@Shmrkachchemtrailsa sta ti je???
PRIKAŽI ODGOVORE (7)