Svečano otvorenje 6. augusta
0
Harry Potter otvara multipleks Cinema City
Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobro su se sjetili!!! Krajnje je vrijeme da Sarajevo bude grad čiji će građani imati priliku da se opuste i razonode u jednom ovakvom kinu, a ne da svoje vrijeme provode \"zakucani\" za računar i internet. Jedva čekam Harry Pottera, a odgovor za Macu: Vjerovatno će biti još projekcija, osim ako su ovi nasi toliko glupi da takav svjetski dugoočekivani hit puste samo jednom... :) P.S.: Sve one kojima se moj komentar ne sviđa molim da ne pišu svašta jer ovdje svako može da napiše ono što misli, ili je i sloboda mišljenja zabranjena????
samo pitanje . harry potter i princ mjesane krvi . jel to samo u petak ili ce biti jos projekcija . :S ne kontam
bravo bravo bravo, svaka cast. sarajevo je zasluzilo nesto ovakvo. imamo sff jedan od boljih u svijetu. jedva cekam svoju prvu projekciju tamo... bravo sve pohvale
Ocel bit pive???
samo prije godinu dana cijelo podrucje nekadasnje sarajke i fontane je izgledalo beznadezno, sada su tu tri odlicne stvari uradjene. svaka cast!
KONACNO.BRAVO i jos jednom BRAVISIMO.
@pih @@pih ama usutite, dosadni ste
meni je ovo genijalno,tako mi je drago sto Sarajevo ima multiplex.finally.a Harrya svakako jedva cekam :)
gdje se nalazi kino dubrovnik? nisam iz BiH pa ne znam egzaktnu lokaciju 8)
bilo je krajnje vrijeme...svaka cast jedva cekam :-)
http://www.youtube.com/watch?v=Om2EPM2-IdY
Narodu koji nema sta da radi potrebna je zabava. Svi besposlicari sada mogu odahnuti jer ima prostora za jos vise besposlicarenja, pogotovo radnim danima. Da je otvorena neka fabrika niko to ne bi objavio a kamoli odrzavao konferenciju za stampu. Kada treba ljenstvovati i timariti onu stvar, svi to smatraju uspjehom.
vi biste sve da je dzaba, da je ulaz besplatan da uz to ima po mogucnostima 450 filmova na raspolaganju...dobro je da smo i ovo dobili, sta hocete vise. Cijena ulaznica je manja nego u vecini zemalja koja posjeduju multiplexe..koliko para toliko i muzike....
ma pustite ove sa negativnim komentarima oni Sarajevo vide u tri-cetiri godine zato su ovako ljubomorni.
B.A.L.I.J.E VAMA TREBA STENARU OTVORITI