Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čestitam,svaka cast
Odlican glumac, rodjen u BiH
Karadžić nije rođen u BiH nego na Durmitorskim vukojebinama
Ima nešto sotonsko u toj navodnoj glumačkoj umjetnosti. Bolji si glumac što se više pretvaraš da si nešto drugo, što si sugestivniji to si bolji. Korijeni glumačke profesije su derneci, tamo su putujuće skupine zabavljale narod. Usko su povezani sa razvatom i prostitucijom.
dobar glumac treba čestitati veliki uspjeh..samo da ne bude za 30 godina starosti bosanac kad para zafali ko Loši..Žeri ..ekipi malo slovenci dalmatinci a svi bosanci ..samo svi se prave ludi
Svaka čast za Gorana i odigranu ulogu. Vrh ... samo to mogu reći. Zaslužio je OSKARA ... Aferim. 👏👏👏
Cestitamo Mujice
Bosanac i Hercegovac ili ti ga Hercegovac ili ti ga Hrvat...sta god da jee,svaka mu cast i je jedan od najboljih
Odličan je bio i u komediji Sonja i bik, dobar glumac.Čestitke.
Super bosanskohercegovački glumac
Covjek Hercegovac, glumio Mustafu Golubica u Senkama nad Balkanom
svaka cast a rodjen u bosni
GLUMCINA, mustafa golubovic