Negativne reakcije
27

Gledatelji užasnuti novim filmom o Marilyn Monroe: Ovo je okrutno, nemojte gledati

D. J.
Foto: Twitter
Foto: Twitter
Film "Blonde", fiktivna priča o legendarnoj glumici Marilyn Monroe, koji je nedavno izašao na Netflixu, izazvao je negativne reakcije publike.

Spisateljica Joyce Carol Oates prikazala je u izmišljenoj priči slavnu glumicu na način koji se mnogima nije svidio.

U filmu ima nekoliko doista degutantnih scena silovanja, mnogi gledatelji tvrde kako misle da je redatelj zapravo htio snimati pornografski uradak s pokojnom glumicom. Film se ne preporučuje osobama mlađim od 17 godina.

Iako svi hvale glumicu Anu de Armas koja je utjelovila lik fatalne plavuše, većina obožavatelja Marilyn Monroe obrušila se na redatelja Andrewa Dominika koji je javno priznao da mu je jedini dobar film preminule glumce "Neki to vole vruće" te da su u filmu "Kako se udati za milionera" sve žene dobro odjevene ku*ve.

"Gledala sam 20 minuta ovog filma i odmah sam morala provjeriti društvene mreže da vidim jesam li nešto propustila i gadi li se i drugim ljudima", "Pokušala sam gledati 'Blonde', ali nisam mogla izdržati više od 20 minuta, bilo je stvarno okrutno i slomilo mi je srce", "Ana de Armas je odlična, ali muškarci su toliko okrutni", "'Blonde' ismijava Marilyn Monroe. Ona nije bila samo seksualni objekt. Nemojte gledati", "Film je toliko loš da ga ni solidna Ana de Armas nije mogla spasiti", samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

Redatelj Dominik ranije je komentirao kontroverzni film.

"To je zahtjevan film. Ako se to publici ne sviđa, to je problem publike. Ovo nije kandidiranje za javnu dužnost. To je NC-17 film o Marilyn Monroe, to je ono što želite, zar ne? Želim otići i vidjeti NC-17 verziju priče o Marilyn Monroe", izjavio je za Screen Daily.