Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Breaking bad najjaca serija koja je do sada snimljena, ko nije gledao a ima vremena obavezno neka pregleda.
hahahah ja baš kontam reko odo napisat komentar,kad ja dole pogledam ko da si mi procito misli sve do u rjec :P
Lako je se sloziti kad je stvar dobra zar ne ?
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
4. slika "YO, EMMY, BITCHES!"
Na Emmy Awardsu???
breaking bad odlicna serija..kad pocnes gledati nikako prestati, jedva cekas slijedecu...
breaking bad najaca serija,pocetak serije nije bas obecavao ali iz epizode u epizodu,iz sezone u sezonu serija je postajal sve jaca i jaca.navucete kao na neku drogu.jedva cekas ponedeljak da je mozes skinut preko torenta.
"koji nas je protekle godinama" "Dodjeli je prisustvovala i Julia Roberts koja je oduševila osmijehom vrijednim milion dolara." "Crveni tepih u Los Angelesu zaista je bio glamurozan i zvijezde su se potrudile oko svog stila." PA KOJI STE VI HADALJI.
kad gledas breaking bad previse, ono sezonu za sedmicu i to... opuca te nekako harane, utripuješ sebi puno :D
Breaking Bad je nevjerovatna serija, zaista za uzivanje. Modern Family nigdje veze.
Obje serije svake godine odnesu nagrade, a za ovu True Detective cujem da je dobra. Zao mi je samo sto je Game of Thrones tako podbacila, ali eto..
GoT podbacio? ne provaljuj se, bit' i ce bolja od breaking bad kad zavrsi.
Zato i kažem da mi je žao, naročito zbog Peter Dinklagea koji je sjajan u 4. sezoni. Zaslužili su više od nagrada za kostime, šminku,specijalne efekte i tako dalje. To je jedino što sam mislila s tim a naravno da će biti bolja, s obzirom kakva je knjiga Gozba vrana. Ne pali se odmah, nisam mislila ništa loše s komentarom.
PRIKAŽI ODGOVORE (20)
Breaking bad i Modern Family , OBAVEZNO pogledati. Uljepsa ti dan .
Ta ce Emmy i crveni tepih u LA...SFF rules !!!!