Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa 99% prosjecnih zvijezda potice iz takvih selendri, rijetko koja filmska zvijezda je rodjena u nekom gradu, to su nesto kao nase sandzaklije, dodju u Sarajevo I ostvare svoje snove, tako I kod njih dodje iz teksasa ili arizone I ostvari svoje snove u holivudu
Šarmantnu Totu pozdravio je domaćin festivala Emir Kusturica. Poslužena je hlebom, solju i rakijom, kakav je i običaj na Mećavniku. joker, glup si, pokrij se ušima i ne ri-se.
ogradjuje se Kusta sa svjetskim imenima. s vremenom reci ce: rs je bolji dio bosne. kultura je odraz jedne zemlje.
E nabije vas Sandzo :). Samo krivite druge za svoje neuspjehe...a kad je trebalo braniti Sarajevo..gdje ste bile Sarajlije, haa?!
Moze se pricati i misliti o Kusturici sta hoce...i po politickom stavu i po jos dosta stvari se be slazem s njim...ali kao reziser je ekstra a i evo vidi se kao organizator..pa covjek poznaje pola svijeta, tako da je zavidno da dovodi ovako priznate i poznate licnosti. Treba na ovakve stvari pozitivno gledati :).
Malo smo ljubomorni jutros-ne?
Kod Kuste dolaze zbog filmova, u Mostar zbog Medjugorja, a u Sarajevo zbog medjunozja. Ocigledno, svak nudi ono sto ima, a nema vece 3,14cke od Bosnjaka!
...mogu samo zamisliti kad se susretnu ljepotica Monika Bellucci I ovaj odrdani namrgodjeni Nemanja ...e to ce biti originalne maskote za Kustendorf a la "Beauty and The Beast"
da nije sandzaklija sarajevo bi bilo selendra
Zvijezde dolaze u Drvengrad.Treba im poslati par slika te selendre,nego nemaju pojma gdje ce se uvaliti.
Vidjećemo da li je Monika toliko glupa da dođe u VUKOJEBINU..ali mislim da nije.
hebiga ..ovaj Kusturica dovuce za par dana vise poznatih nego ovi nase sandzaklije na sff za 5 godina postojanja .. kod nas dolaze samo ukoliko im se plati posjeta dubrovniku, cuo iz prve ruke, a jos i traze da im se sta namjsti na hurcinu ..
'bo vam Kusturica mamu! sta ga objavljujete idioti
Jes bas poznata...najvecu uspijeh jako los nastup u jos losijem The Da Vinci Code
ko to kaže, ko to laže, da ne voli crvene tepihe?! za neupućene kusta se nešto sarkastično osvrće na sff...