Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
The hunger games Bosnia. Pravilo: tko prvi kontejnjeru njegova hrana. Od oruzija tu je penzionerski stap, šipka, motika i grabulje.
Ne mozete pljuvati film kad niste procitali knjigu,ja sam odmah znao da ovaj treci dio filma nece biti nista specijalno jer je u knjizi tako opisana radnja da ne moze biti dobar bez obzira koliko ga vizuelno nabrijete,drugi dio bi trebao biti bolji
Bas cu procitati knjigu prije nego pogledam ovaj film.Uostalom,nisam citao nistra par mjeseci pa ce mi dobro doci.
sranje od filma...zali boze bacena dva sata zivota u ništa...ako ovako nastave bit ce jos sedam nastavaka dok dodju do glavnog grada...;-)
Ja sam tri puta zaspao gledajući ovo "remek-djelo"!