Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedina Tiletova greška je bila što ih je ostavio žive nakon 1945.
Zivio Goli Otok!!!
...tamna strana jednog zlog vrmena u kome je bilo opstati ili pasti pod staljina...i kao i uvijek u zla vremena, najgori se dočepaju poluga moći, sile i odluka o životu ljudi...
;) :)) :-* :)))))
Tito najveći zločinac na balkanu u istoriji.Ubijali ljude cokulama,prebijali,silovali im žene i imali OZN-u da sve to zataškava.Znam svjedoka koji je preživio strijeljanje kad je ubijen Mustafa Busuladžić.Tad je pobijeno 3000 ljudi od kojih skoro cijela sarajevska medresa.Dabogda mu teška bila zemlja i prevrto se ko na ražnju.
...ma, 16.000.000...
Zločin je zločin,i zločinac ne može postati ono što nije zarad "viših" ciljeva.Metodologija je ta koja pravi razliku izmedju revolucionara i zločinca.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
..iii da se ponovo uvede ovaj Goli Otok !!!!!!!!
malo je jedan,dva uvesti........
Malo je dva... Ni 100 ne bi bilo dovoljno...