Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo nije tacno. evo sa imdb-a: Box Office 1. Sherlock Holmes: A Game of Shadows $39.6M 2. Alvin and the Chipmunks: Chipwrecked $23.2M 3. Mission: Impossible - Ghost Protocol $12.8M 4. New Year\'s Eve $7.31M 5. The Sitter $4.61M
hehehe :) sve mi je smiješno :)
A rizu niko nije vidio
čombe u jednoj sceni u filmu ... cuj opario se odglumio smijesnog rusa sto jest jest nadam se da ce dobijat uloge i dalje :)
Mision: Impossibru
Drago mi je zbog Čombeta,nek i on omasti brk.
kako vi skidate ovenove filmove?molim za pomoc.Hvala :)
Opario se čombe
zar nema multiplex na sokocu kepecu?
JEBI TE IMDB ID IOTE
minuta*
Taman da sa svojim sinom dodjem u Cinema City i gledamo najnoviji film \"Dedo Alija i famozni kadaif\" :D film je jako dobar i opisuje zbivanja u nasoj domovini u svega simbolicnih 24 minunte. (posto smo mi sa 24 p0.s.t0) . Film je jako dobar i puno obecava, a da li ce dedo Alija pojesti famozni kadaif .. ? to ce biti glavna tema spekulacija u Balistanu.
To je sa ove stranice http://www.boxoffice.com/