Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne treba upropastavati imena dobrih igrica uzasnim filmovima. Samo grabe novac koristeci popularno ime. Ako ovo bude kvalitetan film, pojest cu svoju cipelu. Hitman je bio sramota od filma, ovo nam nije trebalo.
jooj jedva cekam
hocel dzeko bog glumit?
Kakav se film moze od ovoga napavit,al ko sto gledam da ce to oni z.a.s.r.a.t
Nadam se da nece biti slican fazon kao sa filmom The Clash of Titans, i nadam se da ce odzat obecanje i prikazat i opisat lik Kratosa na sto moguci nacin, a ne kao sto vec rekoh kao u filmu The Clash of Titans sve nesto \"zbrda zdola\" , bezveze potrosise tako dobar naslov na ono smece.
Nek glumi Khal Drago :D
Odkud ovakva vijest na klixu??? Mora da je neki novi geek \"novinar\" stigao :D
Igrica je boli glava à valjda ce i film bit dobar