Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
auh buraz bila je sinoc jedna dobra dankinja.u stvari dvije.malo bledunjave ali zenstvene.nalozio sam se.i zabio ga jednoj.
ovo je super! posebno kingdom!
Previse su dlakave
nordman ne seri, nevaljaju im pornici nista
cool
super su im ovi danski djs, djarmah i zulumaan, imamo i mi iste::)) respect za inicijativu, treba nam sto vise kulturnog bombatdovanja bilo kje vrste....dosta dosta dosta turbo-folk-moron orgijanja
pa seljacine dajte se malo kultivisati.sve sto nije seka aleksic ne valja?!
PA PISE TRI SAV PROGRAM ZA SARAJEVO. SVE SE DESAVA U MEDIACENTRU.
DE BA HOCEL KO NAPISAT GDJE SE KOJI FILM IGRA. PISE DA SE FEST ODRZAVA U SA BL I ZE. PA DE MALO KOJI FILM U KOJE VRIJEME KOJI DAN I KOJI GRAD!
monim te pisi malo detaljnije o odnosu danaca prema bosanskim izbjeglicama. to me pravo zanima, cula sam da su pravi fasisti.
jalla jalla je svedski
Danska se pise malim. Ja sam svoje pravopisne greske patentirao.
ja sam gledao JALA JALA i U KINI JEDU PSE. oba Danska, oba super.Gledao sam i ITALIJANSKI ZA POCETNIKE, ali mi se taj nije toliko svidio.
ja sam gledao JALA JALA i U KINI JEDU PSE. oba Danska, oba super
I ovo je lijepo