"Iskopirala scenario"
0
Emir Kusturica tuži Angelinu Jolie?
Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ti si samo u svojim MOKRIM snovima bio Sarajlija,opančaru PEKSINAVI. To što si živio u šumi iznad grada ne znači da si sarajlija,doduše to što si PEKSINAVI VLAH ne znači da si i čovjek,nego GILE AL NA DVIJE NOGE. Ima li LJELJAKA NA KALOVITIM BRDIMA??
@pozdrav ja kad sam bio sarajlija i jalijas ti si brabonjke baco u mlijeko umjesto cokolina
emire, emire, tuzan si ti lik. fali tebi i bosne i sarajeva i duse. nisi sretan, vidi ti se.
Za sve ŠUMLJAKE:dundo,sarjlija tin,i ostale koji sa trebevića gledaju na GRAD. Šta ima na kalovitim brdima? Jel dobar taj univerzitet na SOKOCU,evo moj komšija todor hoće krmka gileta da upiše na taj univerzitet,čuo od kuste da se GORE U ŠUMI obrazuju \"urbani\" srbi,pa komšo hoće od gileta da napravi URBANO KRME
bla bla bla bla gggggrrrrrrrrrrr gggggrrrrrrrrr puuuuuuuu
Mjenjam sve sandzaklije iza Sarajeva za Kusturicu i Bregovica da se vrate u Sarajevo. Sarajlija
@x potpisujem,drugacije ne bi ni mogli da dodju sandzaklije i provincijalci koji sibaju komentare ovde
sve sto je iole valjalo i kulturno i duhovno je otislo iz sarajeva.. i muslimani i srbi i hrvati .. grad se od toga niti se oporavio nit ce zadugo ... nesto slicno kao sa kosarkom ex yu ..
@@dundo Alija je odveo muslimane u rat po svaku cijenu,zasto?Zato sto se uzdao u zapad i nije htio da nadje dogovor sa srbima.Da ne bude da smo mi srbi nevinasca,stoka smo i mi i muslimani ali da se dogovor mogao naci mogao je. Al ne,hoce Alija referendum,izgino narod,ekonomska bijeda i muslimani koji se busaju u prsa bosanskom drzavom koja fakticki ne postoji,odnosno postoji ali se prostire od Sarajeva do Zenice i to je fakat. Otjerali su Bregu,Kustu,Colu a doveli Ganica i sandzaklije,ako im je to bio plan eto im,bujrum,samo nema dalje do Zenice.
I da jeste ( al malo sutra) nikad ga ovaj imbecil nece moci snimiti u Sarajevu.
Danas je isti slucaj, Alija i Haris u Daytonu podjelili zemlju, legalizovali RS, popljackali Bosnjacku sirotinju i sve im firme rasprodali, ono sto nije pod zemljom danas ili je rasuto po svijetu ili prezivljava na 20% zemlje al opet ne vide stvarnu situaciju. Oni i danas misle ko nekada kada su \"branili\" Odzak da ce biti sve u redu i da vjeruju ce docekati one zlatne kasike :):):):):)
Kusturica je 1992-ge vidio ono sto Alija nije ni nako Daytona kada je podjelio zemlju, nagradio zlocin, uvrstio RS u ustav, unazadio Bosnjake itd itd. Prije rata su sjela njih dvojica i pricala i Alija je tada rekao nesto u stilu sta imas snimat \"Na Drini cuprija\"Andric je pasce zatrovano mrznjom i tu je Kusturica shvatio da ce ovaj odvuci i narod i zemlju u propast jer nobelovca koji kroz sva djela upozorava na mrznju koja tinja, optuziti da je pun mrznje je vise nego idiotizam. Sto rece Kusta Kada je pao Berlin, u Odžaku su muslimani još uvek branili taj grad. U Berlin uđu saveznici, ali muslimani još uvek brane Odžak!? Dakle, tu postoji njihov trajni nesporazum sa samim sobom. Moji filmovi funkcionišu na nivou na kojem oni ne mogu ni da sanjaju. Njima ustvari ne treba mišljenje celog sveta. To mišljenje oni formiraju u svojoj kotlini. Neka im bude, nemam ništa protiv toga!
Kamo srece da i ostali muslimani kapiraju stvari onako kako ih kapira Kusta,ja bi se recimo uvjek opredjelio za nekoga recimo ko je kao Kusturica nego za nekoga ko je kao Alija.
nedaj emire cionističkoj kuravi anDŽelini da širi guzove po balkanu
Koga je briga šta masni, prljavi propali srbijanski režiser bulazni u nekim grandovskim novinama pokušavajući očajnički da skrene pažnju na sebe i tako zaradi koju paru koja mu je potrebna za drogu i alkohol, pošto ovisnik nije u stanju da režira. Samo može praviti još veću budalu od sebe, kao da je neko u holívudu čuo za tog trećerazrednog režisera stupidnih filmova