Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SAD JE RED I NA MENE DA ZAPJEVAM JOS NIJE KASNO
mislim da nije fino davati negativne komentare sto se tice ovog showa...super ste svi...sam nastavite tako...siguran sam da je ovo jedina stvar koja pruza mladim da se dokazu...ako grijesim molio bi ove negativce da me isprave ako nije problem...i zelio bi sam ako je moguce da znam kad je audicija u bihacu....nigdje ne pise,niko ne javlja...pa me zanima samo to...toliko od mene....pozdrav svima... !!!!!
ovaj show je odvratan!
sranje braleee
Žiri je kvario kompletan dojam u šou... Dosadni su i nisu opušteni, misle samo da oni sve znaju.... a zapravo prijavljuju se većinom mladi ljudi kojima muzika u životu nije na prvom mjestu, nego treba da postane, a oni od njih traže da pjevaju kao profesionalci. Operacija trijunf je milion puta bolji projekat...ne pratim narodnjake ali je i Zvezde Granda bolji i na obn-u Supernova bolji od ovoga ...šund je hayatov taj projekat.
Pohvale Hayatu za najbolje odradjeni sou.Svaka cast i jedva cekamo pocetak sledeceg naravno samo bez ovog zirija jer su se pokazali vrlo nekorektno.Dakle jos jednom cestitke za naj sou
ovo je najgori muzicicki show u povijesti nasih tv programa,najgori definiitvno!!!
samo ne dozvolite da vam bude isti ziri: OVI SU TOTALNI SKART BILI! odakle nekom clanu zirija konkretno onoj matorki plavusi pravop da nekom ona na sceni govori na da mu ju \"OTKUCALO\" skroz ne profesionalno od nje i hajat treba vam jos pure da napravite ovaj sou da lici na nesto, ovo je bio cirkus.... Pogledajte kako nasi susjedi to rade, ili shvabi,..... ako nemate sredstava bolje i ne raditi nesto cime se brukate....i to novca sto imate prebacite na emisiju ispuni mi zelju kome je novac potreban HVALA!
kroz gusto granje! jadno,jadno,jadno!!!!!!
dosta ih je vise...ne da je neprofesionalno uradjeno...zvuk..scena..voditeljica...mix profesora..balerina i pijanac ne idu za isti sto... FUJ!
Ovo je 1000 puta bolje nego OT
pa zar opet :S fujjjj