Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fašista
Kucka Hillary je prvo xajebala djedicu Sandersa koji joj se sada priklonio. Zena.laze sto god kaze skoro kao i ovi nasi ali jos gore Americka je to politika. Do sada ono sto se zna 45$ miliona je dobila u donacijama dok je Trump svega 20.000. Ako Hillary pobijedi Amerikom ce vladati korporacije direktori kompanije odnosno oni koji su donirali novac jer im ona mora nesto dati zauzvrat kao sto je morala Trumpu doci na vjencanje jer joj je donirao novac. Sta god ovaj rekao znam da to radi samo radi glasova, nece on biti ni blizu loseg kao sto se pokusava predstaviti a ova kucka ce zapoceti jos 100 ratova za svog mandata od 4 godine. Ona i jest najvise zagovarala napad na Libiji.
Nevjerovatno, izbrisu mi komentar gdje ozbiljnost ove vijesti jednacim s crticem Tom i Jerry.
jeftino... mi smo nula kako su oni prljavi
Ako te niko ne dira radis nesto pogresno,,to vazi i za ovog cim ga ovoliko pljuju!
...Kaze Georg-u Stephanopolous-u na ABC-u, jer ga ovaj pita za stav o Rusiji, Ukrajini i sl.,...' Putin ne dolazi u Ukrajini, Rusija nece u Ukrajini ....zapisi ovo, ponesi i pokazi gdje hoces, sto kazem ...Putin nece u Ukrajinu...' Dok ga novinar ne podsjeti: 'Pa Rusija je vec u Ukrajini, vec skoro 3 godine od aneksije Krima. Nije li?' 'U izvjesnom smislu', Trump ce... :)))
masonska posla
Ja volim hitlera a ti?