Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oprez: Nije preciznije poznato kada se pojavila masovna psihička zaraza (tariguzizam, ili digujočmarstvo), ali je navedeni proces prvi put dostigao svjetske razmijere tamo neke 1914-e godine.
Omladino, budite na maksimalnom oprezu: tariguzizam (digujočmarstvo) [
Jos su mladi, naucice s vremenom i postati banovani komentatori s klixa
Šta neće uraditi ljevičarske stranke kako bi bolje prošle 2018. na općim izborima ? :)) Vaše je vrijeme prošlo, imali ste vlast i ništa niste uradili, vozdra!
Jel se i Ante pojavljuje u filmu?! :)
zna se sta mladi ljudi zele...........nema veze sa onim sto stari zele........tako je i sa nama bilo dok smo mladi bili pa nam starci opet sjebali sve.........po komentarima svakodnevno na klixu vidim da cemo mi mladima opet sjebati sve.......i tako u krug......