Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Al jazeera ce reci da su Bosnjaci ubili dijete.Da su palili gume.Al jazeera je podla i izdajnicka kuca.
hoce da kaze da su srbi sa brda radili zlocine i da je zbog njih ostao bez kcerke? ali ne! mi smo se sami ispeli na brda i granatirali i drzali se u opsadi, smjenjivali se svako 6 mjeseci, da osjete ovi sto su opkoljeni kako je kad opkolis i tako puno puno mjeseci. a srbi? pa srbi su bili nasi divni susjedi, kumovi, profesori, koji su nas odgovarali od toga, ali ne. mi smo tvrdoglav narod!
@DuleSavic Vidi u čemu je fazon, ARBiH je držala u blokadi Lašvansku dolinu i 70.000 Hrvata 10 mjeseci na isti način na koji je VRS blokirao Sarajevo. Konvoj hrane i lijekova iz Hrvatske koji se zvao Bijeli put za Novu Bilu i Bosnu Srebrnu je zaustavljen i držan 2 dana, nakon što je uz pritiske UN-a propušten. Svejedno; kad je konvoj napuštao područje ARBiH je otvorila paljbu po humanitarcima ubivši jednog a ranivši troje.
Zločin manji nego ono što je urađeno Sarajevu, princip manje više isti. Svejedno, tražite da se prizna šta je rađeno Sarajevu dok se istovremeno distancirate od onoga što je rađeno LD i tvrdite da nije tako bilo. Ne vi samo. Mi svi. Svi smo isti. Zato ne znam šta vas čudi što strane ne priznaju svoje zločine a skreću pozornost na ono što je rađeno njima kad je to odlika i jednih i drugih i trećih
‘Tad i nikad više miris’o je sneg na jorgovan’